ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

تمدید بخشنامه دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی تا ۲۰ فروردین

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران با اشاره به تمدید بخشنامه دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی تا ۲۰ فروردین از غربالگری کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 02
کد خبر: ۳۹۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  غلامرضا عباس پاشا با اشاره به تمدید بخشنامه سازمان استخدامی کشور بر اساس تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: در راستای جلوگیری از شیوع کرونا بخشنامه سازمان استخدامی کشور در مورد نحوه حضور کارکنان در دستگاه‌های اجرایی تا ۲۰ فروردین ماه تمدید شده است.

 

وی با بیان اینکه به دستگاه‌ها اجرایی تکلیف شده تا حداکثر تمهیدات اولیه بهداشتی و ضدعفونی انجام شود افزود: حضور کارکنان با استفاده حداکثری از ظرفیت دورکاری لحاظ شده و اینکه تنها یک سوم کارمندان حضور داشته باشند.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران خطاب به فرمانداران، شهرداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد: با مرخصی افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای همچون قلبی، عروقی، سرطانی، خانم‌های باردار و جانبازان به ویژه جانبازان شیمیایی دارند، موافقت شود.

 

پاشا سپس تاکید کرد: بیماران مشکوک به کرونا از طریق غربالگری در ادارات شناسایی می‌شوند بر همین اساس علاوه بر غربالگری نظام سلامت، در سطح دستگاه‌های اجرایی نیز تب سنجی و غربالگری انجام می‌شود و افراد مشکوک شناسایی یا با خوداظهاری، اقدامات مراقبتی در مورد آن‌ها اعمال شود.

 

وی با بیان اینکه مرخصی برای افراد بالای ۵۰ سال هم لحاظ می‌شود گفت: دستگاه‌های امدادی و خدماتی مشمول این بخشنامه نمی‌شوند، ضمن اینکه هرگونه تصمیم جدید ستاد مقابله با کرونا در مورد وضعیت دستگاه‌های اجرایی توسط استاندار اطلاع رسانی می‌شود./ فارس

 

ارسال نظر